Badrumsrenovering Stockholm | Om oss


Vi är en badrumsfirma i Stockholm som sysslat med all typ av renovering och badrumsrenovering 
inom Stockholms storstad under flera års tid!

Tack vare våra samarbete med våra mycket duktiga underentreprenörer inom t ex el och vvs kan vi
ta på oss allt från mindre renoveringar till totalentreprenad.
Vi renoverar allt från ditt badrum och kök till enbart målning och golvläggning inom Stockholm.
Vi innehar F-skatt och är trygghetsförsäkrade hos trygghansa på upp till 10 miljoner kronor.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Om bra badrumsrenovering Stockholm

 

 

 

 

Badrumsrenovering Stockholm

Vi utför badrumsrenoveringar i Stockholms innerstad samt närliggande förorter. Vårat motto är kvalité till rätt pris, vi strävar alltid mot att lämna bästa möjliga resultat till bästa möjliga pris. Vi har flertalet goda referenser och delar självklart med oss av dessa.

Att du som kund är nöjd med oss & rekommenderar oss vidare till familj, släkt och vänner är vad som gör vårat företags framtid.

Stockholm är stort, Stockholms förorter är många och desto fler badrum, toaletter & duschrum finns det för oss att renovera. Vårat mål är att bli ledande inom badrumsrenovering i Stockholm och för att uppnå detta mål påminner vi oss varje dag om att leva upp till vårat motto ”kvalité till rätt pris”, vilket innebär att konstant leverera bästa möjliga möjliga resultat till lägsta möjliga pris utan att tumma det minsta på kvalitén. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och kommer gärna med förslag och idéer för att tillsammans arbeta fram ditt drömbadrum.

Bor du i Stockholm eller i någon av Stockholms närförorter är du varmt välkommen att ta kontakt med oss redan idag. Oavsett veckodag eller helg jobbar vi alltid för att finnas tillgängliga för dig som kund. Läs gärna igenom våra artiklar och resterande information så att du har koll på situationen inför vårat besök!

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag, även för renovering gällande resterande rum och utrymmen i din bostad!
|| Telefon: 076 7090 433